IGI batchnummers Nederland en België

 

Inmiddels zijn in de International Genealogical Index van FamilySearch (IGI) honderden nummers bekend van bronbewerkingen in Nederland en België, die te gebruiken zijn om gericht in een bron te zoeken of een gehele bron te bekijken [REGISTRATIE].

Deze database is betrouwbaarder dan de algemene gegevens in de database van FamilySearch, maar omdat de betrouwbaarheid -qua volledigheidheid en nauwkeurigheid- in veel gevallen niet goed is in te schatten, is besloten deze bronnen op aparte pagina's te zetten en niet te vermelden op Digitale Bronbewerkingen Nederland en België.

 

 

Ga hier naar de pagina's IGI batchnummer Nederland en België

 

Lees bij een eerste gebruik van deze IGI batchnummers de pagina 'Toelichting'. U kunt de aangegeven batchnummers invoeren in het
zoekscherm van FamilySearch.

Wij houden ons aanbevolen voor aanvullende batchnummers, graag bericht naar beheer@geneaknowhow.net (zie onder)

 

 


 

Aanmelding en correctie van batchnummers. Mocht u op familysearch.org batchnummers aantreffen die beginnen met een letter (C, J, K of M)
die nog niet op deze pagina's zijn opgenomen, dan helpt u veel andere genealogen door:

Vanzelfsprekend ontvangen wij eveneens graag uw reactie als de beschrijving bij een op deze pagina's genoemd batchnummer niet blijkt te kloppen. U kunt uw opmerking (incl. batchnummer en plaats) naar het hiervoor genoemde e-mailadres sturen. Ook andere opmerkingen over deze pagina's horen we graag. Hartelijk dank voor uw bijdrage!